Doneer!

Stichting Teeltstation West-Friesland kan niet bestaan zonder giften en donaties. Naast donaties van enkele grote en voor ons zeer belangrijke sponsoren zijn we ook afhankelijk van individuele bijdragen. U kunt ons helpen door een bijdrage te doen voor een of meerdere doelen die wij op dit moment willen gaan realiseren.

DONEREN

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Project

Bericht

Bedrag €*WAT WE NOG NODIG HEBBEN:

Bijvoeding

Jonge bijenvolkjes zijn te klein om zichzelf van voldoende voedsel te kunnen voorzien. Daarom moeten ze bijgevoerd worden. Ook hier hebben we helaas nog een tekort aan. Een doos voerdeeg kost 24,75. Met de sponsoring van 1 of meerdere dozen voerdeeg steunt u de Stichting op een geweldige manier!

Mini Plus teeltkastjes

De Stichting heeft nog diverse teeltkastjes nodig. Dit zijn kastjes waarin de met varroa-resistentie geïnsemineerde koninginnen in alle rust hun eitjes kunnen leggen. Een kastje kost ons 50,- per stuk. Als je wilt kan je zelf de kleur van het kastje uitkiezen en/of je naam (of die van je geliefde!) op het deksel van het kastje laten plaatsen. Dit kun je aangeven bij het invullen van bovenstaand formulier!

Microscopen

Voor het tellen van de varroa-mijten heeft de Stichting nog enkele mircoscopen nodig. De prijs van deze microscopen is 690,- per stuk. Jouw bijdragen is daarom meer dan welkom! Doneren kan middels bovenstaand formulier.

Professionele Bijenkasten

Om de verspreiding van varroa-resistente darren te bevorderen vormen professionele bijenkasten een belangrijke schakel. Je kunt ze doneren á 1500,- per stuk maar ook huren of sponsoren. Je krijgt er dan 50 potten westfriese honing bij. Die kan je mooi gebruiken voor je eigen promotie! Daarbij krijg je dan natuurlijk een eervolle vermelding in onze sponsorlijst.